IMG-20211007-WA0001
                                                      VÄLKOMMEN till

                 Digital Skyltning – Skyltning i en ny skepnad!

      Ett steg mot smartare och effektivare marknadsföring

                        Vi kallar det Aktivt Skyltfönster

Alla butiker använder någon form av marknadsföring för att locka nya kunder till just deras butik. Det kan vara kampanjer, erbjudanden, lockande skyltning i skyltfönstret m.m. Men om kunden inte uppmärksammar butikens budskap så är alla strategier meningslösa.Idag finns många beprövade marknadsföringsknep för att fånga kundens uppmärksamhet men utmaningen är enorm, och den tuffa konkurrensen gör det inte lätt för en butik att sticka ut.

Föreställ er att nästan alla förbipasserande väljer att vända på huvudet mot just ert skyltfönster. Föreställ er att ert skyltfönster får förbipasserande att stanna upp och förundras över vad de ser. Ja det låter ju som en helt fantastisk tanke, inte sant?

Genom Digital Skyltning kan du visa aktuella kampanjer, nyheter, specialerbjudanden, kommande produkter, reklamfilmer , direkt i ert Aktiva Skyltfönster.

Ett Aktivt Skyltfönster får man genom att aktivera glaset i skyltfönstret med en bakprojektionsfilm. En projektor monteras i taket innanför skyltfönstret. Genom att projicera en bild och/eller en video på baksidan av filmen förvandlas materialet till en bildskärm på framsidan. Glasrutan kan aktiveras i alla former och storlekar men den vanligaste formen är en rektangulär yta som man anpassar till fönstret.

I ett Aktivt Skyltfönster kan du bestämma vad som ska visas och vid vilken tidpunkt. Det digitala materialet kan vara antingen ett befintligt material, eller material som vi skapar i samråd med er.

Bild/videomaterialet läggs in som en slinga som visas under dygnets timmar enligt önskemål. Vill du ändra/förnya reklaminnehållet produceras en ny slinga som vi lägger in från vår server via internet, direkt in i din mediaspelare som aktiverar projektorn och visar filmen på duken. Via servern kan vi även kan se att allt fungerar som det ska. Vi tar daglig backup av all media och återskapar den till er mediaspelare ifall något inträffar.

Vem kan använda Digital Skyltning? ja det finns nog inga begränsningar bara möjligheter.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök eller ytterligare information. 

Lite om oss: Vår affärsidé är att erbjuda innovativa, framtidssäkra produkter och professionella tjänster inom Digital Skyltning. 

Vi vänder oss till företagskunder inom både den privata och den offentliga sektorn.Vi är en totalleverantör av noggrant utvalda och utvärderade produkter som håller hög kvalité och erbjuder hög funktionalitet. Vi arbetar målinriktat och aktivt för att skapa verkliga förbättringar för våra kunder.